OM OSS

Vi rekrutterer ledere og spesialister til stillinger og styreverv i private og offentlige virksomheter på Agder.

Harald Erlandsen

Harald Erlandsen

Avdelingsleder

Les mer
Close

Harald Erlandsen

«Tiden vi står ovenfor nå krever bredde av kompetanse og forskjellige nettverk. Med Ivre som ny eier, vil Sørlandet Rekruttering treffe bredere i fagkunnskap, alder og geografi over hele markedsområdet vårt. Dette vil gjøre oss bedre i stand til å finne de riktige personene til våre kunder.»

Harald Erlandsen har drevet Sørlandet Rekruttering siden 2013.

Han er utdannet maskinteknikker fra Sørlandets Tekniske Fagskole med fagbrev som bilmekaniker i bunnen. I tillegg til dette har han studert Administrasjon og ledelse ved Høyskolen i Nord-Trøndelag HiNT.

Harald har vært leder og mellomleder i båt og bilindustrien, men siden midten av 90 tallet har han arbeidet i rekruttering/bemanningsbransjen. Harald har også arbeidet fire år i NAV. Til sammen har han over 25 års erfaring med å rekruttere/bemanne stillinger på Sørlandet.

Tidligere arbeidsplasser i bransjen er Norsk Personal og Activepeople. Harald var en av gründerne i sistnevnte selskap.

Ida Sjøwall

Ida Sjøwall

Rekrutteringsrådgiver

Les mer
Close

Ida Sjøwall

Ida er rekrutteringssrådgiver i Sørlandet Rekruttering. Hun jobber som reseacher og sørger for nødvendig informasjonsinnhenting for kandidatene vi jobber med. En viktig del av vårt arbeid er å bli kjent med kandidater og virksomheter for å bidra til gode matcher.

Gjennom strukturerte intervjuer, research og tester sørger Ida for å kvalitetsjekke alle kandidater som Sørlandet Rekruttering sender videre til våre kunder.

Ida er utdannet intensivsykepleier og er vant til høyt tempo. Hun har mennesket i fokus og har bred erfaring med å jobbe med folk i ulike faser av livet. Som bemanningsrådgiver strekker hun seg langt for å sikre rett medarbeider på rett plass.

Ida har DNV-sertifisering innen rekruttering. Hun liker å holde seg oppdatert, og har blant annet kurs i stillingsannonser via HR Norge og kurs i Linkedln Recruitment.

Erik Tellefsen Lindøe

Erik Tellefsen Lindøe

Rådgiver (i permisjon)

Les mer
Close

Erik Tellefsen Lindøe

Erik Tellefsen Lindøe jobber med rekruttering innen de fleste bransjer og stillinger. Han har politisk ledererfaring, god organisasjonsforståelse og økonomisk utdannelse. Med flere styreverv, et bredt nettverk innen næringsliv og lokalsamfunn og god innsikt i regionens muligheter og utfordringer, bistår han bedrifter og offentlige virksomheter med rekruttering av ledere, spesialister og styremedlemmer. 

I rekrutteringsprosesser følger Erik opp kunder, konsulenter og aktuelle kandidater og sørger for at Sørlandet Rekruttering alltid er oppdatert på den nyeste fagkunnskapen og teknologien.

Erik er sertifisert rekrutterer hos DNV-GL og sertifisert innen evne-, ferdighets- og personlighetstester hos AON. Erik er også pådriver bak Arendal Business Summit, som samler næringslivet i regionen for å bygge nettverk og snakke sammen om utfordringer og muligheter som kommer.

Våre konsulenter bidrar med et bredt nettverk og hjerte for at regionen vår lykkes.

Vi gir bistand til både etablerte og voksende bedrifter med å finne de rette medarbeiderne til stillinger på tvers av et bredt spekter av bransjer.

Bruk vår erfaring og vårt nettverk for å finne den beste matchen for din organisasjon.

Sørlandet Rekruttering er eid av idretten gjennom Stiftelsen Aust-Agder idrettsfond. Vårt overskudd går dermed til å skape idrettsglede i regionen vår.