Om oss

Sørlandet Rekruttering ble etablert høsten 2013 med kontor i Grimstad og har hele Sørlandet som arbeidsområde. Bedriften har som hovedmål å levere rekruttering og bemanning til næringslivet over hele Sørlandet.

Erfaringen i dette selskapet er bygget opp over 20 år i bransjen. Vi kan tilby solid veiledning i å rekruttere de riktige personene og finne den rette bemanningen.

Som rekrutteringsverktøy bruker Sørlandet Rekruttering AS WebCruiter. Dette gir oss en unik mulighet til å lage nettannonser, sikre en solid CV-database der personlige opplysninger blir ivaretatt etter gjeldene Norsk lov. WebCruiter er i tillegg Norges største leverandør av nettbaserte rekrutteringsløsninger. De fleste store bedrifter på Sørlandet bruker dette, inkludert en del offentlige etater, samt de fleste innen rekrutteringsbransjen.

Eier og daglig leder – Harald ErlandsenHarald

Harald Erlandsen er utdannet maskinteknikker fra Sørlandets Tekniske Fagskole med fagbrev som bilmekaniker i bunnen. I tillegg til dette har han studert Administrasjon og ledelse ved Høyskolen i Nord-Trøndelag HiNT.

Harald har vært leder og mellomleder i båt og bilindustrien på Sørlandet, men siden midten av 90 tallet har han arbeidet i rekruttering/bemanningsbransjen på Sørlandet. Harald har også arbeidet 4 år i NAV. Til sammen har han over 20 års erfaring med å rekruttere/bemanne stillinger for sine kunder på Sørlandet.

Tidligere arbeidsplasser i bransjen er: Norsk Personal og Activepeople. (Harald var en av gründerne i sistnevnte selskap).

Harald Erlandsen – Daglig leder
e-post: he@sorlandet-rekruttering.no
telefon: (+47) 480 93 000

Rekrutteringsrådgiver – Geir Steen-Tveit

Geir Steen-Tveit er utdannet statsviter ved universitetet i Agder med en mastergrad i organisasjon og ledelse. I tillegg har han fagbrev som ambulansearbeider og autorisasjon som helsearbeider.

Geir har ledererfaring fra Sørlandets sykehus, Statens vegvesen og Risør kommune. I Statens vegvesen var han seksjonssjef for vegteknisk seksjon, med ansvar for ingeniørgeologi, vegteknologi, geoteknikk og grunnboring i Region sør.  I Risør arbeidet han som organisasjonssjef i kommunen, med blant annet overordnet ansvar for arbeidsgiverpolitikk, HR, organisasjonsutvikling og digitalisering.

Geir Steen-Tveit – Rekrutteringsrådgiver
e-post: gst@sorlandet-rekruttering.no
telefon: (+47) 975 26 364

 

Selvstendig Rådgiver – John Isaksen

John Isaksen er Ingeniør, i både Maskin og IT, samt at han har gjennomført masterutdanning i prosjektledelse. John har i tillegg gjennomført kurs i «mangement of change» ved Oxford University.

John har ledererfaring fra Aust-Agder fylkeskommune, IKT Agder, Nettbuss og Nymo. I fylkeskommunen var han IT-leder, med ansvar for all IT-drift i fylkeskommunen, inkludert samtlige videregående skoler. I IKT Agder, var han Teknisk sjef i en krevende oppstartsperioden for IKT Agder, som på den tiden var et IT selskap med ansvar for Aust-Agder fylkeskommune og kommunene Arendal, Grimstad og Froland.

I Nettbuss var han Regionsjef, med ansvar for Nettbuss sitt personale, samtlige aktiviteter og drift, fra Stavanger til Skien. På Nymo arbeidet John som Prosjektleder, med ansvar for både nasjonale og internasjonale prosjekter for leveranse i Olje & Gass bransjen.

John Isaksen – Selvstendig rådgiver
e-post: ji@sorlandet-rekruttering.no
telefon: (+47) 916 45 342