Om oss

Sørlandet bemanning og rekruttering ble etablert høsten 2013 med kontor i Grimstad og hele Sørlandet som arbeidsområde. Bedriften har som hovedmål å levere rekruttering og bemanning til næringslivet over hele Sørlandet.

Erfaringen i dette selskapet er bygget opp over 20 år i bransjen. Vi kan tilby solid veiledning i å rekruttere de riktige personene og finne den rette bemanningen.

Som rekrutteringsverktøy bruker Sørlandet Rekruttering AS WebCruiter. Dette gir oss en unik mulighet til å lage nettannonser, sikre en solid CV-database der personlige opplysninger blir ivaretatt etter gjeldene Norsk lov. WebCruiter er i tillegg Norges største leverandør av nettbaserte rekrutteringsløsninger. De fleste store bedrifter på Sørlandet bruker dette, inkludert en del offentlige etater, samt de fleste innen rekrutteringsbransjen.

Eier og daglig leder i Sørlandet Rekruttering – Harald ErlandsenHarald

Harald Erlandsen er utdannet maskinteknikker fra Sørlandets Tekniske Fagskole med fagbrev som bilmekaniker i bunnen. I tillegg til dette har han studert Administrasjon og ledelse ved Høyskolen i Nord-Trøndelag HiNT.

Harald har vært leder og mellomleder i båt og bilindustrien på Sørlandet, men siden midten av 90 tallet har han arbeidet i Rekruttering / Bemanningsbransjen på Sørlandet. Harald har også jobbet i nesten 4 år i NAV. Til sammen har han nå 20 års erfaring med å rekruttere / bemanne stillinger for sine kunder på Sørlandet.

Tidligere arbeidsplasser i bransjen er: Norsk Personal og Activepeople. (Harald var en av gründerne i sistnevnte selskap).

Harald Erlandsen – Daglig leder
e-post: he@sorlandet-rekruttering.no
telefon: (+47) 480 93 000

DNV GL sertifisert rekrutteringsrådgiver i Sørlandet Rekruttering – Kjersti Eide SavarisBjørn Tollefsen

Kjersti Savaris som er DNV GL sertifisert rekrutterer har en maskinteknisk bakgrunn fra Bergslagsskolan i Karlskoga, Sverige. I tillegg til dette har hun i senere tid studert både prosjektledelse og Økonomi og administrasjon med bredde HR ved Universitetet i Agder.

Kjersti har en meget variert yrkesbakgrunn og begynte sin yrkeskarriere som maskinoperatør ved SKF kullagerfabrik i Göteborg og etter det arbeidet flere år med teknisk tegning før hun flyttet til Kreta. Etter 8 år innen turisme i Hellas valgte hun å flytte «hjem» til Skandinavia og da ble det Grimstad der hun siden 2000 har arbeidet med ledelse, markedsføring, kundeservice, personalledelse og lønn. Hun har arbeidet for blant annet Universitetet i Agder, Stine Sofies Stiftelse, Sykehuspartner og Norsafe. I Norsafe arbeidet Kjersti som leder for utviklingsavdelingen for livbåter for å så gå over i en overordnet stilling som leder for teknisk avdeling med fire underavdelinger; båt, davit, elektro og hydraulikk.

Kjersti Eide Savaris – DNV GL Sertifisert rekrutteringsrådgiver

e-post: ks@sorlandet-rekruttering.no
telefon: (+47) 92 82 45 40

Konsulent i Sørlandet Rekruttering – Geir Olav Næss

Geir Olav er utdannet innen økonomi og administrasjon, med spesialisering i Management Studies fra England.

Han har lang erfaring med, og praktisk kjennskap til de fleste oppgaver innen økonomi- og prosjektadministrasjon fra næringslivet og har bransjeerfaring fra rederi, bank og finans, IT-firma, oljeservice, større investerings-prosjekter, forsvarsteknologi og fra kunderelatert arbeide. Geir Olav har også solid kunnskap om etablering av gründerbedrifter.

Geir Olav Næss – Konsulent
e-post: gon@sorlandet-rekruttering.no
telefon: 90 97 80 08