Om oss

Sørlandet bemanning og rekruttering ble etablert høsten 2013 med kontor i Grimstad og hele Sørlandet som arbeidsområde. Bedriften har som hovedmål å levere rekruttering og bemanning til næringslivet over hele Sørlandet.

Erfaringen i dette selskapet er bygget opp over 20 år i bransjen. Vi kan tilby solid veiledning i å rekruttere de riktige personene og finne den rette bemanningen.

Personlighetsvurderinger

Sørlandet Rekruttering AS bruker testeleverandøren Cubiks og DNV-sertifiserte PAPI™ (Personality and Preference Inventory) som er en enkel men veldokumentert personlighetsvurdering som hjelper organisasjoner å kartlegge adferd og foretrukket arbeidsstil både hos jobbsøkere og eksisterende medarbeidere/ledere.

Ler mer om PAPI

I tillegg er vi sertifisert for å bruke CIPQ (Cubiks In-depth Personality Questionnaire) som er et normativt selvrapporteringsverktøy laget for å belyse de grunnleggende aspekter av personligheten.

CIPQ er basert på arbeidet til Raymond Catell, og dekker 17 dimensjoner som er gruppert for å passe inn i den anerkjente ‘femfaktormodellen’ (The Big Five).

Les mer om muligheten til å benytte evnetester på cubiks.no

Rekrutteringsverktøy

Som rekrutteringsverktøy bruker Sørlandet Rekruttering AS WebCruiter. Dette gir oss en unik mulighet til å lage nettannonser, sikre en solid CV-database der personlige opplysninger blir ivaretatt etter gjeldene Norsk lov. WebCruiter er i tillegg Norges største leverandør av nettbaserte rekrutteringsløsninger. De fleste store bedrifter på Sørlandet bruker dette, inkludert en del offentlige etater, samt de fleste innen rekrutteringsbransjen.

Harald Kjersti Eide Savaris
Eier og Daglig leder i Sørlandet Rekruttering
Harald ErlandsenHarald jobbet flere år i NAV, før han etter noen få år i båt og bilbransjen startet kontor i Grimstad for Norsk Personal. Han var med å starte Activepeople i 2001 som i dag er et anerkjent selskap innen sammen bransje.
Rekrutteringsrådgiver i Sørlandet Rekruttering
Kjersti Eide SavarisKjersti har arbeidet mange år i ulike stillinger og har blant annet arbeidet  i produksjon, teknisk tegning, med HR og lønn, markedsføring og som leder. De siste årene før hun begynte i Sørlandet Rekruttering var hun leder for teknisk avdeling hos en av de ledende livbåtsprodusentene.

Ta kontakt via

e-post: post@sorlandet-rekruttering.no
eller telefon: (+47) 480 93000