Kontakt

Eier og Daglig leder i Sørlandet Rekruttering er Harald ErlandsenHarald

Harald Erlandsen er utdannet Maskin teknikker fra Sørlandets Tekniske Fagskole med fagbrev som bilmekaniker i bunnen. I tillegg til dette har han studert Administrasjon og ledelse ved Høyskolen i Nord-Trøndelag HiNT.

Harald har vært leder og mellomleder i båt og bilindustrien på Sørlandet, men siden midten av 90 tallet har han arbeidet i Rekruttering / Bemanningsbransjen på Sørlandet. Harald har også jobbet i nesten 4 år i NAV. Til sammen har han nå 20 års erfaring med å rekruttere / bemanne stillinger for sine kunder på Sørlandet.

Tidligere arbeidsplasser i bransjen er: Norsk Personal og Activepeople. (Harald var en av gründerne i sistnevnte selskap).

Ta kontakt via

e-post: he@sorlandet-rekruttering.no
eller telefon: (+47) 480 93 000

 

Bemanningsrådgiver i Sørlandet Rekruttering er Siri Åhlin GjertsenSiri

Siri Åhlin Gjertsen er utdannet fra Markedshøyskolen i Oslo.
I tillegg har hun diverse kurs fra BI. Siri har hatt mange spennende jobber og har lang og bred erfaring fra ulike merkantile stillinger. Hun bodde 16 år i Oslo, og der var hun blant annet ansatt hos Coca-Cola, Duracell og Ericsson. Her hjemme har hun vært ansatt hos J.B.Ugland, Gevir Kommunikasjon m.fl.

Ta kontakt via

e-post: sg@sorlandet-rekruttering.no
eller telefon: (+47) 957 70 743

 

Bemanningsrådgiver i Sørlandet Rekruttering, Kjersti Eide SavarisBjørn Tollefsen

Kjersti Savaris har en maskinteknisk bakgrunn fra Bergslagsskolan i Karlskoga, Sverige. I tillegg til dette har hun i senere tid studert både prosjektledelse og Økonomi og administrasjon med bredde HR ved Universitetet i Agder.

Kjersti har en meget variert yrkesbakgrunn og begynte sin yrkeskarriere som maskinoperatør ved SKF kullagerfabrik i Göteborg og arbeidet etter det flere år med teknisk tegning før hun flyttet til Kreta. Etter 8 år innen turisme i Hellas valgte hun å flytte «hjem» til Skandinavia og da ble det Grimstad der hun de siste 16 årene har arbeidet med ledelse, markedsføring, kundeservice, personalledelse og lønn. Hun har arbeidet for blant annet Universitetet i Agder, Stine Sofies Stiftelse, Sykehuspartner og Norsafe. I Norsafe arbeidet Kjersti som leder for utviklingsavdelingen for livbåter for å så gå over i en overordnet stilling som leder for teknisk avdeling med fire underavdelinger; båt, davit, elektro og hydraulikk.

 

Ta kontakt via

e-post: ks@sorlandet-rekruttering.no
eller telefon: (+47) 928 24 540